Avslag på bolånet? Välj privatlån!

Har du en betalningsanmärkning, men är i behov av att låna pengar? Att ansöka om lån är väldigt vanligt och något som sker på en daglig basis. Det finns många olika lånegivare och banker som du kan vända dig till och det finns till och med möjlighet för dig att låna även om du har en anmärkning eller två med i bagaget.

Det finns otroligt många fördelar med att välja ett privatlån framför ett vanligt bolån. När du ansöker om ett privatlån med betalningsanmärkning så behöver du inte förklara för banken vad du vill använda pengarna till. Även om det skulle vara så att banken är intresserad av att veta så är det fritt fram att använda varenda krona som du själv önskar.

Det finns många orsaker till varför människor vill låna pengar, men en av de vanligaste anledningarna är för att ansöka om ett bolån. I många fall så är kraven för bolån väldigt höga och det finns inget utrymme för dig med en betalningsanmärkning sedan tidigare, även om din ekonomi är väldigt bra idag. En lösning på problemet kan då vara för dig att istället ansöka om ett privatlån. Privatlån kan uppnå mycket höga belopp och du behöver dessutom inte ha någon säkerhet på lånet, vilket gör det enklare att få beviljat.

Skippa andrahandslägenheten

Bostadsmarknaden blir bara knepigare och knepigare, åtminstone om du bor i en större stad som t.ex. Stockholm. Priserna är väldigt höga och lägenheterna eller husen små, om man jämför med många andra platser i Sverige. Precis som det är vanligt att ansöka om krediter eller snabblån så är det precis lika vanligt att ansöka om bolån. Tyvärr är det dock inte ovanligt att få avslag på sin ansökan, speciellt om du har en sämre kreditvärdighet.

Ett annat alternativ till boende är att hyra lägenhet i andra hand. Andrahandslägenheter är dock vanligtvis väldigt dyra, just eftersom uthyrarna är väl medvetna om hur pressad marknaden är. Du kommer troligtvis att förlora många tusenlappar i månaden på att bo i andra hand och därför är det betydligt bättre att köpa din egen bostad. Får du inte godkänt på ditt bolån? Välj privatlån!

Fördelarna med privatlån

  • Du kan ansöka om ett privatlån trots betalningsanmärkningar
  • Möjlighet till privatlån utan UC
  • Höga belopp och låg ränta
  • Lång löptid och bekväma villkor
  • Du behöver inte lämna någon säkerhet för lånet

Sammanfattning

Att köpa lägenhet är något som blir allt mer populärt, men alla har inte möjlighet att få ett bolån beviljat. Har du en betalningsanmärkning som ligger i vägen kan detta skapa problem för ditt bolån, men ett mycket bra alternativ till låneformen är privatlånet. Ett privatlån är mycket enkelt att ansöka om och kommer vanligtvis med mycket bekväma villkor. Du kan med fördel ansöka direkt över internet och kan dessutom jämföra aktörerna mot varandra innan du väljer. Nu slipper du betala skyhöga hyror för att endast bo i andra hand. Välj privatlånet så kan du köpa din alldeles egen bostad!

Här kan du läsa om fler olika typer av lån som finns.