Kontorsmaterial för grossistpriser

Har du ett litet hemmakontor eller behöver du mer struktur eller ordning och reda när du pluggar? Att köpa nytt och fräscht kontorsmaterial kan vara avgörande för hur det går i dina studier. Dessutom är det bra med tydliga gränser för vad som är arbetsplats och vad som är hem. Har du ett tydligt hemmakontor så sitter du inte i soffan och jobbar, vilket kommer minska stressen. 

Tack vare internet har det blivit lättare att nå riktigt smarta sätt att köpa prylar på. Och detta gäller förstås även inredning. Bästa tipset blir helt klart Kontorsgiganten som skickar ordern snabbt och har betydligt lägre priset än rekommenderat kontorspris! Du kan hitta allt från datortillbehör till kalendrar, kuvert, väskor, pennor och möbler.

Många menar att det finns en massa positiva saker med att jobba hemifrån. Men att ha ett hemmakontor är inte alltid positivt, eftersom det kan leda till att man inte kan skilja mellan privatliv och arbetsliv, skriver bland annat Café. Ett sätt att lösa det på är just att inte sitta och jobba i köket eller soffan – utan istället ägna en del av hemmet till ditt kontor. Avskärma kanske med en rumsavskiljare eller mobil vägg, och låt den platsen vara tillägnad jobb och inget annat.

Rensa ut och förnya

Hoffice-trenden är fortfarande på frammarsch i Sverige och internationellt. Allt fler jobbar med flexibla kontorslösningar. Det kan vara att man bjuder över varandra att jobba hemma hos sig och varandra eller att på andra sätt lösa den ibland lite ensamma egenföretagartillvaron. I expressen.se har man ägnat en artikel till denna nya trend. Varför inte göra något liknande? Det kan vara ett ypperligt sätt att nätverka på.

Om du ska öppna upp ditt hemmakontor kan det vara bra att röja undan gamla pärmar med trasiga ryggar och slitna pennor som aldrig funkar. Förnya istället och rensa ut. Här kan du få lite tips kring hur du kan tänka: